Kultatukku.fi

Verkkokaupan Toimitusehdot

Myyntiehdot ja takuu

Suomen Tarviketukku Oy:n verkkokaupan kuluttajasopimusehdot. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Suomen Tarviketukku Oy:n kuluttajakauppaan jäljempänä kuvatulla tavalla.

1. Tietoa myyjästä
Myyjä toimii yritysnimellä Suomen Tarviketukku Oy (jäljempänä Kultatukku), 1528183-7, joka markkinoi itseään nimellä Suomen Kultatukku sekä www.kultatukku.fi kotisivuilla. Hyväksyessään tilauksen asiakas vahvistaa tutustuneensa sopimusehtoihin sekä Kultatukun kotisivuilla olevaan informaatioon.

2. Käsitteet
Asiakkaalla tarkoitetaan sitä tahoa, joka tekee sopimuksen kaupasta, vastaanottaa tavaran tai tilaa tuotteita ja palveluita Kultatukulta.

3. Tilaus ja toimitus
Asiakas tilaa Kultatukun järjestelmän kautta tuotteita ja maksaa esineet verkkopankin tai Suomen Verkkomaksujen kautta Kultatukun pankkitilille. 

Kultatukun vastaanotettua maksutapahtuman, lähettää Kultatukku esineet valitun toimitustavan mukaan asiakkaalle. Kultatukku tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen. Alle 50 euron tilaukset (Suomessa) lähetetään kirjeenä kotiosoitteeseen. Tällöin lähetystä ei ole vakuutettu ja vastuu lähetysten häviämisestä tai rikkoutumisesta ei ole Kultatukulla. Asiakas voi vaihtoehtoisesti valita myös maksullisen ovelle-paketin tai kirjatun kirjeen. Ulkomaille lähetettäviä tilauksia ei lähetetä ilman vakuutusta ja kirjausta.

4. Takuu ja palautusoikeus
Asiakas, joka tilaa tuotteita Kultatukun kotisivuilta on oikeutettu palauttamaan esineet takaisin Kultatukulle tilauksen mukana tulevien palautusohjeiden mukaisesti 14 vuorokauden sisällä siitä kun on vastaanottanut tilauksen (ei koske kaiverrettuja tuotteita). Tuote on oltava palautettaessa virheetön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto-eikä palautusoikeutta. Kultatukku takaa, että myytävissä tuotteissa ei ole virheitä, jotka vaikuttaisivat esineen käyttöön tai turvallisuuteen jatkokäyttäjällä, vaikka esineet ovatkin kierrätettyjä. Uusissa tuotteissa on normaali lain vaatima takuu, jonka antaa valmistaja tai tehdas (esim. uudet kellot, sormukset jne.)
Mikäli tälläinen virhe kuitenkin on, pitää asiakkaan olla viivytyksittä yhteydessä Kultatukkuun asian selvittämiseksi. 

5. Vastuut ja vahingonkorvausvelvollisuus
Kultatukun vastuu määräytyy pakottavan lainsäädännön mukaan. Asiakas on velvollinen näyttämään toteen aiheutuneen vahingon määrällisesti ja on velvollinen rajoittamaan kärsimänsä vahingon mahdollisimman pieneksi.

Asiakas vastaa Kultatukulle niistä vahingoista ja kustannuksista, jotka Asiakas on sopimusehtojen vastaisella tai muulla huolimattomalla taikka vilpillisellä menettelyllään aiheuttanut.

6. Sovellettava laki, erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka
Kultatukun ja Asiakkaan välisessä sopimussuhteessa sovelletaan Suomen lakia. Sopimukseen ja sen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä erimielisyyksissä Asiakkaan tulee aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyrkiä sovinnolliseen ratkaisuun. Jos Kultatukun ja asiakkaan välille syntyy erimielisyyttä, josta osapuolet eivät neuvotteluteitse pääse sopuratkaisuun, voi  asiakas viedä asian eteenpäin kuluttajariitalautakunnalle ratkaistavaksi.