Kultatukku.fi

Takaisin tuotelistaan

Verkkokauppa > Kultainen Morris Lindblom Diana sormus sinisafiiri-timanttisormus 6kpl 0.06ct 18.5

Kultainen Morris Lindblom Diana sormus sinisafiiri-timanttisormus 6kpl 0.06ct 18.5

Kaunis kultainen klassikko Diana mallinen sormus sinsafiirilla ja timanteilla Morris Lindblomin valmistamana vuodelta 1993! Valkokultaistutus. Timantit 6kpl yht. 0.06ct ja safiirin koko 3x4mm. Istutuksen koko 7.5x8.5mm. Sormuksen rungon leveys2-2.5mm.

"MORRIS-timanttikorut luodaan kestämään aikaa. Valmistamme timanttikorut perinteistä ammattitekniikkaa ja viimeisintä teknologiaa yhdistellen Turun tehtaallamme.

Sovitamme ja istutamme timantit ja jalokivet kaikkiin koruihimme kokenein käsin. Osa markkinoilla olevista timanttikoruista valmistetaan valamalla niin, että timantit ovat kiinni muotissa, kun korua valetaan. Tämä on nopea ja edullinen menetelmä, kun koruja valmistetaan massoittain. Timanttien asennot ovat kuitenkin valitettavan usein satunnaiset, niiden reunukset ovat vaurioituneet, eikä istutusten viimeistely ole enää mahdollista. Jatkossa esimerkiksi sormuksen koon muutokset voivat rikkoa tyypillisesti kiinni olevia timantteja. Morris-koruissa ei ole näitä ongelmia!
Käytämme kultaseosta, joka on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen myötä. Tiedämme tarkalleen, mitä seosmetalleja tulee käyttää saadaksemme koruun tietyn sävyn ja ominaisuudet. Tuotteissamme ei ole lainkaan nikkeliä – ei edes EU:n sallimaa määrää. Käytämme palladiumia valkokultaseoksessa."

Tähän tuotteeseen saatavilla myös:

Käsinkaiverrus     ( +25.00 €)  

Kaiverrettava teksti:

Mahdolliset merkit: aakkoset, numero ja erikoismerkit (esim, sydän ja &)

Tämä on kunnostettu ja puhdistettu secondhand-tuote
Kuntoluokitus: 4   (Info)

Uuden hinta: 700.00 € (säästät -50%)
Hinta nyt: 350.00 €

Osta nyt 350.00 €

(Mahdolliset kampanja-alennukset lasketaan kassalla)

HUOM! "Uuden hinta" -arvio perustuu korun ikään. Arvio voi siis olla suurempi kuin uustuotannossa valmistetun korun hinta

Kysy tuotteesta:

Tuotteen lisätiedot
Tuotekoodi F0136444
Tuoteryhmä Sormukset
Valmistaja/maahantuoja Morris Lindblom & Co
Valmistusvuosi 1993
Pitoisuus 585
Paino (g) 1.55
Halkaisija (mm) 18.50
Leveys (mm) 2.50
Materiaali Kulta
Tyyppi Secondhand/Vintage
Kuntoluokitus 4, Hyväkuntoinen
Toimipaikka Kuopio
Varastosaldo 1