Kultatukku.fi

MYY KULTAA - TILAA TURVAPUSSI, PALAUTUSKULUT MAKSETTU!

Laske itse paljon
tienaat kullalla

Laske esineidesi arvo päivitettyyn maailmanmarkkinahintaan pohjautuen
 
Maailmanmarkkinahinta nyt syötä g
Kulta 24K 58.56 €/g
Kulta 23K 56.10 €/g
Kulta 22K 53.70 €/g
Kulta 21K 51.24 €/g
Kulta 20K 48.78 €/g
Kulta 18K 43.92 €/g
Kulta 14K 34.26 €/g
Kulta 10K 24.42 €/g
Kulta 9K 21.96 €/g
Kulta 8K 19.50 €/g
 
Maksamme:

0.00

Tilaa turvapussi

Kultatukun laskuri käyttää pohjana reaaliaikaista kullan maailmanmarkkinahintaa. Laskurista näet suoraan paljon maksamme kullasta kaikkien käsittelykulujen jälkeen.

Huom! Hinnasto voimassa vain netissä.

Tilaa turvapussi

Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille.
Olen lukenut kultakaupan ehdot ja hyväksyn ne

1. Myy kultaa ja tilaa Turvapussi täyttämällä ylläolevat tiedot.

2. Saat  Turvapussin jopa seuraavaksi päiväksi mikäli tilaat palvelun ennen klo 15. Pakkaa jalometallit Turvapussiin mukana tulevien ohjeiden mukaan ja lähetä meille takaisin. Voit palauttaa lähetyksen lähinpään Postin palautuslaatikkoon tai Postin palvelukonttoreihin. Lähetys on Postin seurannassa, vastaustunnuksella eli lähetys kuljetetaan arvopostissa. Sinun ei tarvitse maksaa postimaksua. 

3. Vastaanotettuamme ja arvioituamme jalometalliesineet, hyvitämme hinnan valitsemallasi tavalla (rahana tilillesi tai Kultatukun lahjakorttina).

 

Voit myydä meille jalometalleja myös asioimalla myymälässämme, katso Kultatukku - yhteystiedot

VAIHDA KULTA RAHAKSI

TIEDOTE:

 Tule myymään korusi joihinkin 10 ostopaikastamme Suomessa. Voit myös tilata KultaPussi lähetyksen kotisivuiltamme ja lähettää esineesi meille veloituksetta postin kautta.


Saat automaattisesti paremman hinnan esineistäsi kun ne ovat merkkikoruja, kultaa tai hopeaa. Ostamme myös pronssikorut, jos myös ne ovat merkkikoruja. Rikkinäisiä pronssikoruja emme osta.

Myy kultaa kätevästi netin kautta. Maksamme kullasta hyvityksen hintalaskurin mukaan kun olemme vastaanottaneet Turvapussilähetyksen. Tilisiirtona saat maksun viimeistään vuorokauden (24h) kuluessa. Ostohinnasto on voimassa vain Turvapussilla lähetetyille jalometalleille.

Analysoimme kaikki pitoisuudet röntgenanalyysi-laitteella. Kultaesineiden mukana voi lähettää myös hopeaesineet, riippumatta määrästä. Mahdolliset kivet tai esimerkiksi rannekorujen täyteaineet poistetaan ennen punnitusta. Jos haluat säilyttää mahdolliset kivet tai irroitettavat osat, kannattaa ne poistaa ennen lähetystä. Ostamme kaiken kullan- hopean-, palladiumin- ja platinan, myös leimaamattomat esineet. Jalometallien arviointi on aina ilmaista.

Hintatakuu takaa, ettei hintatarjouksessa tapahdu jälkeenpäin yllätyksiä. Emme miinusta kauppasummasta ylimääräisiä piilokuluja laskurin osoittaman hinnan jälkeen.

Hinnastomme on kullan reaaliaikainen maailmanmarkkinahinta, kultapitoisuuksittain. Tätä paremmat hintatarjoukset eivät käytännössä ole mahdollisia tai niihin kannattaa suhtautua varauksella.