Kultatukku.fi

 

Ole kultu. Mekin ollaan.

Kultatukku aloitti toimintansa vuonna 2010 kiertävänä kullan ostajana. Ajaa huristelimme ympäri maata, myimme ostamamme kullan sulatettuna eteenpäin ja olimme iloisia, kun elantoa ansaitessa tuli ajateltua myös luontoa: kullan louhinta kun on kiistämätön ympäristöhaitta. Aika nopeasti kumma haikeus kuitenkin täytti mielen. Sulatusuuniin näytti nopeammallakin vilkaisulla katoavan aikamoisia aarteita, mikä pisti miettimään, olisiko niistä ainakin osa mahdollista pelastaa.


Nykyään puhdistamme, huollamme ja tarpeen vaatiessa hiomme korut, joille uskomme löytävämme uuden kodin. Käsiemme kautta kulkee melkoisia design-harvinaisuuksia ja salaa röyhistämme rintaamme ajatukselle, että tässä sitä vaan ylläpidetään suomalaista koruhistoriaa. Ne kultaesineet, joita ei kannata huoltaa, kulkevat sulatusuunin sekä taitavien yhteistyökumppaneiden kautta ja palautuvat meille myyntiin kihla- ja vihkisormuksina sekä harkkoina.


Jaa-a. Eipä tule heti mieleen ihanampaa tapaa pelastaa maailmaa kuin koru kerrallaan.

 

YHTEYSTIEDOT

 

asiakaspalvelu(at)kultatukku.fi (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse)

Puh. 045 355 9203 

Huom! Emme anna puhelimitse eikä sähköpostitse jalometalliesineiden hinta-arvioita.  Annamme tarjouksen vasta nähtyämme ja arvioituamme esineet. 

 

Pääkonttori/Arviointikeskus
Kirkkonummi (Katso kartta)
Luostarinportti 2 (Liikeportti),
Avoinna ma-pe klo 10-16

 

 

TOIMIPISTEET

Kultatukun ostopisteissä voit myydä tarpeettomat jalometallisi uusiokäyttöön. Ostopisteissä saat henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun. Myyminen on näin turvallista ja vaivatonta. Turvallisen kaupankäynnin takaamiseksi kaikille osapuolille, tarkistamme aina henkilöllisyyden. Arviointi on ostopisteissä ilmaista. Maksu suoritetaan välittömästi.

Kultatukun myymälöissä kattava valikoima secondhand-koruja, kelloja, ketjuja, pöytähopeita, vihki- ja kihlasormuksia. Kaikissa myymälöissä on myös uusia koruja ja kihla- sekä vihkisormuksia myytävänä, valtavat valikoimat, oikeat hinnat.