Kultatukku.fi

Takaisin tuotelistaan

Verkkokauppa > Aarikka hopeinen ristiriipus

Aarikka hopeinen ristiriipus

Upea ja näyttävä Aarikan hopeinen ristiriipus! Ristin koko 27x27mm. Riipuksen kokonais korkeus 39mm. Lenkin sisähalkaisija 7.8mm.

"Kaija Aarikka-Ruokonen (1929-2014). Tekstiilitaiteilija, kauppaneuvos. Opiskellut Taideteollisessa Oppilaitoksessa. Aloitti korujen suunnittelun 1950-luvulla, aluksi puisia nappeja ja koruja.
Designin ensisijainen tehtävä on tuoda iloa. Niin Kaija Aarikka uskoi jo vuonna 1954 ja se näkyy kaikessa Aarikassa tänäkin päivänä.

Suomalainen luonto ja metsä ovat aina olleet aarikkalaisen suunnittelun lähtökohtia – niiden kauneus ja yksityiskohdat, mutta myös puu materiaalina. Kestävä puu, jotta huominen kestäisi ja tuotteemme vielä huomennakin.

Kaikki Aarikan korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Käsityönä suomalaisissa kodeissa kotityöntekijöillä, ja kodin tuotteet suomalaisissa työllistymistä tukevissa työkeskuksissa. Se Suomessa on nimittäin aina taidettu, käsityö, osana identiteettiämme ja kulttuuria.

Aarikka on mielihyvää ja arkijuhlaa, koristeellisia käyttöesineitä, käytännöllisiä koriste-esineitä ja leikkimieltä. Sitä, että näkee yksityiskohdissa niiden kauneuden, ja antaa sitä ympärilleen."

Aarikka-tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan käsityönä.

Tämä on kunnostettu ja puhdistettu secondhand-tuote
Kuntoluokitus: 4   (Info)

Uuden hinta: 75.00 € (säästät -33%)
Hinta nyt: 50.00 €

Osta nyt 50.00 €

(Mahdolliset kampanja-alennukset lasketaan kassalla)

Kysy tuotteesta:

Tuotteen lisätiedot
Tuotekoodi K0133093
Tuoteryhmä Riipukset
Valmistaja/maahantuoja Aarikka
Pitoisuus 925
Paino (g) 9.15
Materiaali Hopea
Tyyppi Secondhand/Vintage
Kuntoluokitus 4, Hyväkuntoinen
Toimipaikka Kuopio
Varastosaldo 1